Despre noi

Haojing Trading Co, Ltd fondată în 2006 este întotdeauna implicat în producția și vânzările de produse de sport pe apă. Prin intermediul a peste 10 ani în curs de dezvoltare, a devenit un lider de piață în întreaga China în proiectarea și fabricarea de produse gonflabile. Canafele recent gonflabile au devenit principalele produse ale companiei noastre.


Câștigător de inovare Tehnologia Oceanului ca divizie a companiei de comerț Haojing a fost înființată în 2019. Este o fabrică dedicată inovării, cercetării, designului și producției de caiace gonflabile și V-keel ISUP. Fabrica noastră cu două ateliere acoperă o suprafață de 2000mp în total. Structura fabricii este: Innovation R & D departament, 2person-în fiecare an dezvolta 1 sau 2 tipuri de noi produse de brevete; Departamentul de vânzări internațional, 3 persoane - se ocupă de vânzarea pe piața Europei și Americii; peste 3 ani de experiență muncitori 15 de persoane. Capacitatea de producție a fabricii noastre: scaune de unică folosință gonflabile caiac 500sets / lună; canapele gonflabile dublu 500sets / month și V-keel ISUP 500sets / month.


Urmărim inovarea continuă a produselor gonflabile! Caiacul gonflabil este doar primul nostru pas, vom dezvolta noi produse personalizate.

Dă-mi gândurile, îți voi întoarce produse inovatoare!



Avantajele companiei: inovare, dezvoltare, control al calității


Scopul companiei: Happy Go!


Anchetă:

Anchetă
Shrink