SEDIUL DOUBEL INFLATABEL KAYAK

Kayak gonflabil cu scaun dublu


Acest caiac dublu pentru persoane, suportând până la 350 kg. Ceea ce o face excelentă pentru pescuit, cădere recreativă, exerciții fizice și explorare. Aduceți un câine sau uneltele de pescuit și mergeți cu designul pliabil.

dimensiuni: 14 '' x 35.5 '' x 17.7 '' sau 4.26X0.9X0.45m.

Construit dintr-o cusătură de clasă militară de înaltă calitate, cu 2 camere, cusătură de vârf; cusatura de jos.

Urmărirea:   Urmărirea este principalul obiectiv al caiacului.       Din   forma sa agresivă de deplasare către fundul tip V       design - acest caiac urmărește viteză extrem de dreaptă și mare.

Echilibru:   La 14 '' x 35,5 '' x 17,7 '',   acest       placa este bine echilibrată pentru a face față rezistenței extreme la apă și a paletei       greutate până la 350 kg.

Durabilitate: Placa este gonflabilă, dar nu se simte deloc       aceasta. Este extrem de rigid și iertător pe apă. Susținut de plinul nostru       2 ani de garantie.

Formă: Forma de V în partea de jos Această formă permite foarte   mișcare eficientă prin apă, îmbunătățind viteza și manevrabilitatea. La 14 '' lungime,   această formă evidențiază   accelerare și urmărire. Din cauza arcului îngust,   caiacul   pumni printr-un val abrupt, mai degrabă decât să călărești peste el. Lățimea rezonabilă (35,5 '') pentru 2 persoane, combinată cu   flotabilitate   a inflației, oferă echilibru și stabilizare de neegalat.  

Pachet:

Kayak X2 cu scaun de confort încorporat.
x1 Geanta de transport
x1 Pompă manuală cu două etape
x 2 Paleta Kayak din aluminiu


ANTERIORPlacă gonflabilă cu supapă

URMĂTOR →:No

Shrink