Placă gonflabilă cu supapă

Canapele gonflabile cu un singur scaun


Acesta este un caiac single person, susținând până la 220 kg. Ceea ce o face minunat pentru pescuit, vâsle de agrement, exerciții și explorare. Aduceți un câine sau unelte de pescuit și mergeți cu designul său pliabil.

dimensiuni: 12'6 "x 31,5" x 17,7 "sau 3,85X0,8X0,45m.

Construit din cusatura premium de calitate militara PVC, cu 2 camere, cusatura de top-drop; cusătură de jos în jos.

Urmărirea:   Urmărirea este obiectivul principal al caiacului. Din   este       structura agresivă a corpului de deplasare în forma de fund V tip - aceasta       caile de caiac sunt extrem de drepte și de mare viteză.

Echilibru:   La 12'6 "x 31.5" x 17.7 ",   acest forum este bine       echilibrat pentru a manevra rezistenta extrema la apa si greutatea paddler pana la 220kg.

Durabilitate: Placa este gonflabilă, dar nu se simte așa. E extrem       rigide și iertând pe apă. Susținut de întreaga noastră garanție de 2 ani.

Formă: Formularul V-Bottom. Acest formular permite foarte mult   mișcare eficientă prin apă, îmbunătățind viteza și manevrabilitatea. La lungimea de 12'6 "   acest formular evidențiază   accelerare și urmărire. Din cauza arcului îngust,   caiacul   pumnii printr-un val abrupt, mai degrabă decât o plimbare peste ea. Lățimea rezonabilă (31.5 "), combinată cu   flotabilitate   din inflație, oferă echilibru și stabilizare fără egal.  


ANTERIOR:No

URMĂTOR →SEDIUL DOUBEL INFLATABEL KAYAK

Shrink